verkooppuntenKEUN is een lokaal gebrouwen bier, en het is voorlopig hoofdzakelijk in de Vlaamse Ardennen te koop. Maar laat dat je vooral niet tegenhouden: de streek is prachtig, de uitzichten eindeloos, de heuvels adembenemend en de kasseien steenhard. Na een deugddoende wandeling of fietstocht is er niks heerlijkers dan de benen onder tafel steken en genieten van een lekkere maaltijd en een uniek KEUNtje.


Goesting gekregen? Hier kun je terecht:IN HET PROEFLOKAAL VAN DE BROUWERIJ


Elke zaterdag kun je in het proeflokaal van de brouwerij de verschillende KEUN-bieren kopen, net als speciale KEUN-kaas, KEUN-pralines, geschenkverpakkingen, glazen, exclusieve KEUN-wielerkledij én platen/cd's/boeken van Gert Keunen. Uiteraard kun je ter plekke de bieren ook proeven.


Openingsuren: elke zaterdag van 14u tot 16u. Hou onze Facebook-pagina in de gaten voor onverwachte wijzigingen in openingsuren.
CAFE / RESTAURANT / B&B


BIERHANDEL


De basisbieren van KEUN (Tripel Saison, Sterk Bruin en Kleinbier) zijn te bestellen in elke Prik & Tik-winkel in België! Je moet er wel uitdrukkelijk naar vragen, zodat de drankenhandelaar ze in huis haalt.

Op volgende plekken zou je ze sowieso moeten kunnen krijgen:

Toeristische info over Ronse en/of een KEUN-geschenkpakket vind je bij de toeristische dienst van Ronse, en via deze site: ontdek Ronse.